A4 Logo

Har I brug for rådgivning i jeres VVS-projekt?

Vi er eksperter i rådgivning og styring af projekter vedrørende faldstammer, afløb og radiatoranlæg.

Modtag tilbud

Processen for et VVS-projekt

Et VVS-projekt er mere krævende end f.eks. en tagudskiftning eller nye vinduer, fordi arbejdet griber meget mere ind i beboernes hverdag. Det tager vi højde for. 

Hvis  projektet ikke er gennemtænkt, opstår der problemer når først håndværkerne kommer ind og ser lejlighederne for første gang. Det giver forsinkelser og merudgifter - og frustrationer hos både beboer og bestyrelsen. Vi bruger en metode, hvor vi har styr på hvordan arbejdet skal foregå i hver enkelt bolig, så håndværkerne ved hvad de går ind til fra starten. 

01
Realistisk budget

Vi har mange års erfaring, og bruger den til at give jer et realistisk budget, som holder hele vejen i mål. Vi fremlægger projektet på en forståelig måde til alle beboere, så de fra starten ved hvad de går ind til.

02
Vi går ind i alle boligerne

Det går galt, hvis et VVS-projekt er baseret på de oprindelige tegninger og besigtigelse af et par boliger. Der kan være store forskelle - derfor er vi normalt inde i hver eneste bolig i for at se hvordan der ser ud. Det kalder vi en registrering. Vi har vores egenudviklede app, som sikrer en systematisk registrering i hver lejlighed. Vi deler informationerne fra vores registrering med de entreprenører som giver tilbud, så de ved hvad de går ind til.

03
Den nye installation skal være optimal

Jeres gamle installation er ofte placeret uhensigtsmæssigt, og måske inden der blev etableret badeværelser etc. Der kan være rør som er placeret uhensigtsmæssigt, eksempelvis i gulve i vådzoner. Måske er det en fordel at flytte på rørenes placering, eller have flere eller færre lodrette rør?

Fordi vi kender indretningen i alle lejligheder, kan vi foreslå en bedre fremtidig placering.

04
Optegning af den nye løsning i 3D

Vi skaber en 3D-model af både jeres bygning og den nye installation, så vi har styr på at det kommer til at fungere i virkeligheden. 

Før i tiden kunne det ske, at beboere og bestyrelse først forstod den nye løsning når håndværkerne gik i gang - og her var det for sent at lave det om. Med 3D kan I se og forstå løsningen fra start, og vi kan lave ændringer ud fra jeres ønsker.

Du kan se et eksempel nedenfor - det ser realistisk ud, ikke?

`

Hvorfor skal I vælge A4 til jeres VVS-projekt?

Hos A4 er vi blandt Danmarks førende specialister indenfor VVS-arbejder i boligforeninger.

  • Vi har vores eget hold VVS-eksperter, som har gennemført et hav af projekter i ejendomme som jeres - og som kan finde de gode løsninger.
  • I får en gennemtænk løsning, som giver en rolig afvikling af projektet
  • I får en dedikeret beboerkoordinator som altid er til rådighed for beboerne, så I som bestyrelse ikke skal involveres i hverdagen.

Nysgerrig på at høre mere?

Vi mødes gerne til en helt uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe jer med overblikket og planen for jeres projekt med faldstammer, vandrør eller varmeanlæg.

Vi har mange års erfaring med VVS-projekter i Storkøbenhavn - og kan hjælpe jer med at få jeres VVS-projekt i mål.