A4 Logo

GDPR og privatlivspolitik

Vi opbevarer kun disse oplysninger: Navn, adresse, mail og telefon. Hvis du har givet os disse oplysninger, kan du her læse hvordan vi behandler oplysningerne.

  • Hvis du er repræsentant for en boligforening, så opbevarer vi dine oplysninger indtil du beder os om at slette dem, eller indtil en anden oplyser at have overtaget din rolle. Vi bruger oplysningerne i vores funktion som nuværende eller fremtidig teknisk rådgiver for jeres boligforening.
  • Hvis du er beboer i en boligforening, hvor vi gennemfører en byggesag, så sletter vi dine oplysninger 1 år efter at henholdsvis byggesagen, 1 års- og 5 års-gennemgangen er afsluttet. Vi videregiver dine oplysninger til den udførende entreprenør, hvis det er relevant ifm. varsling for adgang eller besvarelse af spørgsmål. Hvis dine oplysninger indgår i dokumentation i byggesagen – eksempelvis i mangellister, korrespondance eller aftaler, så opbevares de permanent af dokumentationshensyn. Vi bruger kun oplysningerne i forbindelse med den konkrete byggesag.
  • Du kan altid bede os om at slette dine oplysninger, ved at skrive til mail@a4.dk
  • Du kan læse om databeskyttelseslovgivningen på www.datatilsynet.dk