A4 Logo

Den trygge byggeproces

Byggeprojekter er fulde af udfordringer og faldgruber, som er svære at navigere i. En god byggeteknisk rådgiver gør, at du kan komme trygt og sikkert igennem med færre bekymringer.

Book møde

Vi er specialiserede i byggerådgivning

Hos A4 har vi mere end 20 års erfaring med byggerådgivning, hvorfor vi har set det meste. Vi ved hvad det kræver at styre et byggeprojekt igennem, så både kvalitet, tidsplaner og budget holder.

Hos A4 skaber vi tilpassede løsninger til de individuelle behov

01
Beslutning

Her deltager vi i et beboermøde for at forstå jeres behov, ligesom vi kommer med vores foreslag til, hvordan problemerne løses. Vi udarbejder på baggrund af det et budget- og procesoverslag og deltager i generalforsamlingen. Så er alle klædt på til at træffe en god beslutning.

02
Projektering

Ved et opstartsmøde tales hele processen igennem ligesom vi afstemmer hinandens forventninger - så minimerer vi risikoen for negative overraskelser senere i projektet.

Herfra udarbejder vi et detaljeret udbudsmateriale, hvor I får mulighed til at tage stilling til materialer og udførelse.

03
Tilbud

Når vi nu har fået det fulde overblik over projektets omfang, så kan vi begynde at indsamle tilbud fra forskellige entreprenører. Vores erfaring gør, at vi sammen kan vælge den leverandør, der er helt rigtig for jer.

04
Udførelse

Efter de nødvendige kontrakter og aftaler er på plads, briefer vi entreprenøren og tager et beboermøde, hvor vi får styr på de sidste spørgsmål og bekymringer.

Når byggeriet starter afholdes der løbende byggemøder, hvor der tages referat til beboerne, så man løbende kan følge med på tværs af ejendommen. Det gør også arbejdet nemmere for bestyrelsen.

Under hele byggeprojektet vil A4 ligeledes løbende holde øje med udførelsen og kvaliteten i arbejdet.

05
Opfølgning

Indenfor 12 måneder efter aflevering indkalder vi til en 1-års gennemgang med entreprenøren. Her bliver der noteret mangler, ligesom garantien justeres.

`

Hvordan ved I, om A4 er den rigtige rådgiver for jer?

Hos A4 rådgiver vi andels- og ejerboligforeninger på store som små projekter. Vi har været igennem over 900 projekter og har efterhånden prøvet det meste. Derfor kender vi de udfordringer, man står med i en bestyrelse, når der skal opstartes og udføres byggeprojekter.

Skal du bruge en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er i bund og grund et sundshedstjek på din bygning. Når vi laver tilstandsrapporter, så kommer vi ud og gennemgår hele ejendommen og tager stilling til alle de bygningsdele, som foreningen har ansvaret for.

Når du får en rapport for os, så er den skrevet, så alle kan være med. Ingen snørklede formuleringer, kun klar besked.

Har du fundet din bygning i vores ejendomskort?

I vores ejendomskort har du mulighed for at få et hurtigt snapshot af de energiforbedrende muligheder, der ligger i din bygning.

Desuden kan du se, hvad vi ellers har lavet af projekter i dit område eller i lignende bygninger.