A4 Logo
Hvad siger vores kunder egentlig om os?

Tilfredse kunder er vores alfa og omega. Vi følger altid op på vores indsats, når et projekt er afsluttet. Det har vi gjort gennem 20 år, hvorfor vi - i al beskedenhed - kan sige, at vi er rigtig gode til vores arbejde.

Tilfredse bestyrelserBlandt bestyrelser i de andelsbolig- og ejerboligforeninger vi har arbejdet sammen med, har over 80% tilkendegivet, at de er tilfredse eller meget tilfredse med vores arbejde.
BoligforeningerVi har haft fornøjelsen af at arbejde med en masse boligforeninger på en lang række forskellige slags projekter. Vores langvarige samarbejde med mange af boligforeningerne er et bevis på vores knowhow, og engagement i at gøre processen så gnidningsfri som mulig.
Vellykkede byggeprojekterVi har været en del af en lang række forskellige projekter. Vi forstår, at hver boligforening er unik, og har hver deres udfordringer. Vi sikrer os, at samarbejdet i processen fungerer godt, og at projektet ikke sprænger budgettet.

Referencer fra kunder

Nysgerrig på, hvad der ligger bag vores tal? Her er en række referencer fra projekter som vi i A4 har været involveret i.

Jeg har været meget tilfreds med A4. Super professionelt og helt og aldeles fremragende. De får den bedste anbefaling herfra.
Tao, EF Kapelvej 1, Nørrebrogade 63
Se case
A4 leverede fantastisk rådgivning i forbindelse med ejerforeningens tagudskiftning. Vi oplevede kompetent støtte helt fra den tidlige beslutningsfase (beboermøder, generalforsamling m.v.), henover udbuds- og hele vejen gennem byggefasen. Der kræves forskellige kompetencer i de forskellige faser - og A4 leverer dygtigt og kompetent i alle faser
Michael, EF Classensgård
Se case
Vi har hos AB Molbech fået gennemført flere projekter over de seneste 20 år bl.a. tag- og vinduesudskiftning, ændring af varmefordeling, altanprojekt og gårdrenovering, hvor vi har anvendt A4, som byggeteknisk rådgiver og projektstyringsansvarlig og de har også stået for beboerkontakt og -kommunikation. Det gør vi selvfølgelig fordi, vi har været meget tilfredse med A4, der har fremstået meget professionelle på den byggetekniske og projektmæssige side, men samtidigt kunne sætte sig i vores beboeres sted, når der har skullet gives beboerinformation m.m. Vi kan varmt anbefale A4 til dit projekt.
Michael, AB Molbech
Se case
Foreningen har i flere år benyttet A4 til forskellige renoveringer på ejendommen. Senest har A4 professionelt og kompetent styret et ikke ukompliceret projekt med opsætning af altaner til bestyrelsens og andelshavernes fulde tilfredshed.
Poul, AB Skjalm Hvide
Se case
Vores andelsforening stod overfor en større renovering år tilbage, tag, vinduer, døre, opgangs renovering, faldstamme, fugtsikring af ydermur. Her faldt valget på A4 til at hjælpe os igennem hele processen. Stadig her flere år efter oplever støtte og support når behovet opstår. Det var for os et klogt valg for vores forening.
Mikkel, AB Pax
Se case