A4 Logo

Vinduesudskiftning, hvordan skal du forholde dig?

Hvor meget skal jeg rydde?

Du skal rydde mindst 1 meter ind i din bolig, så håndværkerne har plads til at lave færdiggøre arbejdet indvendigt.

Der er revner i min indfatning eller fliser i mit køkken som er faldet ned

For at entreprenøren kan give tilbud, er vi nødt til at definere klart hvad der skal med i tilbuddet. Hvis der sker skader pga. manglende hensyn fra entreprenøren, så vil vi påtale dem overfor entreprenøren.

Der opstår ofte revner eller malingsafskalninger i samlingerne i det eksisterende træværk omkring vinduet, uden at håndværkerne har gjort noget forkert. Vi kan ikke påtale det overfor entreprenøren, og du står selv for udbedringen. Er du i tvivl, så indberet som en mangel når du modtager kontrolskemaet, så hjælper vi med at tage stilling.

Nogle af fliserne i mit køkken/bad er løse/faldet ned ifm. vinduesudskiftningen

For at entreprenøren kan give tilbud, er vi nødt til at definere klart hvad der skal med i tilbuddet. Hvis der sker skader pga. manglende hensyn fra entreprenøren, så vil vi påtale dem overfor entreprenøren. Skaden kan skyldes at flisen er klæbet fast til det gamle vindue. 

En håndværksmæssigt korrekt opsat flise bliver normalt ikke påvirket af at vinduet udskiftes. Er du i tvivl, så indberet som en mangel når du modtager kontrolskemaet, så hjælper vi med at tage stilling.

Jeg er ikke tilfreds med arbejdet på mine nye vinduer – hvad gør jeg?

Vi har i A4 et rigtig godt system til at håndtere eventuelle mangler. Hvis du indberetter en mangel til os, så lover vi at følge manglen helt til dørs.

Se vores proces her

Hvorfor skal jeg aflevere en nøgle?

Håndværkerne har brug for at åbne vinduet på normal vis for at skifte vinduet, derfor skal de ind i din bolig. 

Entreprenøren har fået at vide, at de kan regne med at komme ind i de boliger de har varslet – og der er derfor ikke afsat tid og penge til at skulle vente på en beboer. 

Vi ser desværre ofte, at en beboer glemmer at være hjemme, selv om de har lovet det. Så skal vi først forstyrre bestyrelsen, som ofte ikke kan gøre noget – og derefter kan arbejdet risikere at gå i stå med store udgifter til følge. 

Håndværkerne kan jo ikke bare tage nogle andre boliger – de er ikke blevet varslet. Desuden er vinduerne opmålt unikt, så der skal bruges nogle andre vinduer. Dvs. der er spildtid på at få dine vinduer fragtet ned igen og en anden beboers op. 

Nøglen bliver kun brugt efter et forudgående varsel, dvs. du har altid mulighed for at være hjemme mens håndværkerne er der, hvis det er vigtigt for dig.

Når du afleverer din nøgle, minimerer du bøvlet for din bestyrelse som arbejder frivilligt og har en ekstra arbejdsbyrde i en byggesag.