A4 Logo

Varme til alle lejligheder - også når det er rigtig koldt

Antal boliger36

Ovenfor ses en ny radiator. Den er beregnet til at hive varme ud af den lave temperatur som fjernvarmevand har.  Inden den blev sat op, blev der indblæst isolering i hulrummet bag den, for at reducere lejlighedens varmeforbrug.

Vi har haft et partnerskab med bestyrelsen i mange år og hjulpet dem med både planlægning og gennemførelse af vedligeholdelsesprojekter, hvor bestyrelsen har brugt vores vedligeholdelsesplaner som styringsværktøj. En af de sidste store opgaver for ejendommen var det oprindelige 1-strengede radiatoranlæg. Det var nedslidt rent fysisk men nogle lejligheder havde også svært ved at få varme nok. Det er et kendt problem for gamle radiatoranlæg, som er beregnet til de meget høje temperaturer som oliefyr og koksfyr kunne levere før fjernvarmen kom til. Foreningen har nu et driftsikkert anlæg, som samtidigt bliver overvåget udefra via internettet.

Nedenfor ses den gamle radiator, som var god dengang vandtemperaturen i rørene var rigtig høj. Den fungerer dårligt sammen med fjernvarme. Der er 1 rør i siden (1-strenget), noget af vandet går ind i radiatoren, resten går videre til underboen. Sådan gjorde man indtil for ca. 70 år siden.

Renoveringsprojektet omfattede følgende arbejder:
  • Nedtagning af gamle radiatorer og rør
  • Lukning af huller fra det gamle anlæg
  • Nye radiatorer under vinduerne inkl. ny rørføring
  • Opdatering af varmecentralen og dens automatik
Lad os hjælpe dig med dit næste renoveringsprojekt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at booke et uforpligtende møde. Det tager tid at finde den rigtige byggerådgiver, men det starter altid med en snak.

Kontakt os