A4 Logo
Få rådgivning
Har du brug for hjælp

Vi står klar til at hjælpe dig videre, ring eller skriv til os!

Savner du det helt klare overblik over jeres ejendom?

Med en velbeskrevet tilstandsrapport og udførlig vedligeholdelsesplan kan I have helt ro i maven omkring, hvordan I fastholder værdien af jeres ejendom.

Få tilbud
Background gitter

En god og sund ejendom kommer af smarte tiltag og løbende vedligehold.

Derfor er den rigtige plan essentiel for at fastholde værdien over tid. Hos A4 er vi specialister i at udarbejde tilstandsrapporter, der er nemme at forstå, samt vedligeholdelsesplaner, der tager højde for individuelle ejendomme, økonomi og ressourcer.

Med over 900 projekter i Storkøbenhavn har vi en stærk erfaring at trække på.

Processen for en tilstandsrapport

01
Tilbud

Først fremsendes et tilbud, hvor vi forklarer om vores honorar og hvad, tilstandsrapporten kommer til at omhandle. I får desuden vores forslag til en vedligeholdelsesplan med prioriteter, løsninger og budget estimater.

02
Bygningsgennemgang

Efter tilbudsaccept aftaler vi en dag, hvor vi kan komme forbi og gennemgå jeres bygning. Gennemgangen sker af en erfaren ekspert samt jeres repræsentant, så I kan føle jer helt trygge. I kan desuden komme med specifikke spørgsmål og forbehold, som I vil have os til at tage stilling til.

03
Tilstandsrapport

Det tager ca. 5 uger at lave en grundig og velbeskrevet tilstandsrapport. Vi skal jo gerne have det hele med. Når I modtager den fulde rapport, så kommer også vores forslag på en umiddelbar vedligeholdesplan.

04
Gennemgang af rapport og plan

Efter at rapporten og planen er blevet gennemgået i ejendommen, så mødes vi til en fælles gennemgang med bestyrelsen og evt. jeres administrator. Her kan I stille spørgsmål og komme med kommentarer, ligesom vi kan tilrette vedligeholdelsesplanen efter jeres individuelle ønsker og behov.

05
Beboermøde

I forlængelse af tilstandsrapporten hjælper vi gerne bestyrelsen med det næste skridt. Det kan nemlig være svært at guide resten af foreningen, med hvad der skal laves først. Vi kommer ud og fremlægger, hvad vi har fundet, mens vi sikrer, at der sker en god formidling. Det kan også være godt for hele beboerdemokratiet, så man får beboerne mere involveret og de føler sig hørt. 

`

Hvorfor skal du vælge A4?

Hos A4 er vi blandt Danmarks førende specialister indenfor bygningsrenovering. Vi har udarbejdet et hav af tilstandsrapporter og efterfølgende både lavet og overset vedligeholdelsesplaner for en lang række boligforeninger.

Nysgerrig på at høre mere?

Vi mødes gerne til en helt uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe jer med overblikket og planen for jeres renoveringsarbejde.

Vi har mange års erfaring som byggerådgivere - særligt i Storkøbenhavn - og kan hjælpe jer med at få en plan for jeres ejendom. Ved at tænke drift og udvikling ind slipper i for brandslukningen senere.